Thursday, July 13, 2006

Assaig general

Ahir vam fer la prèvia. En poc més de 5 hores vam fer l'assaig general, vam concentrar tot el que poden donar de sí les vacances que viurem d'aquí a 28 dies.
La primera hora va servir per posar-nos en situació, explicar-nos les novetats del passat cap de setmana i alguna que altra cosa de feina.
A partir de la segona hora va arribar el riure incontrolat (qui collons ens diria que aquella cadira s'havia de trencar!).
La tercera hora, ja amb una copa a la mà, va servir per fer safareig d'alguns temes frívols que també convé actualitzar de tant en quan.
I les dues últimes hores, com sempre, van servir apalancar-nos a casa de qualsevol manera, per sincerar allò que portem dintre i adonar- nos que, salvant les distàncies, la nostra situació emocional és exactament la mateixa.
Ahir va ser només un assaig, tindrem molts dies per seguir indagant els nostres móns a la distància. I malgrat totes dues sabem que només hem de superar algunes pors estúpides per aconseguir allò que volem, ens ho seguirem amagant com a bona excusa per seguir organitzant sopars despesperats i vacances merescudes.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters