Tuesday, July 04, 2006

Amb ànsia


Cada dia que passa tinc més ganes de fotre al camp. Marxar ja s'està converint en una necessitat vital. Desconnectar, passejar, airejar les idees i els sentiments, posar en clar tot allò que es remou dins del meu cap, oblidar les hores, veure-ho tot amb prespectiva, descansar, riure, xerrar incansablement, gossejar, simplement per el plaer del no fer res.
Prendre el sol a una platja solitària, passejar per carrers antics plens d'encant, asseure's a una terrassa al vespre i veure l'espectacle de colors de la posta de sol, compartir confidències i arreglar els nostres móns a la distància i sense pressa.
Recordar-nos que ningú és imprescindible, permetre que ens trobin a faltar (una mica), allunyar-nos d'allò que ens emprenya, oblidar la diplomàcia, engegar-ho si convé tot a rodar, despertar a cap hora i recordar que res t'obliga a res.
Aprofitant el temps al màxim, recordant-nos que estem de pas.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nena!!

Falta exactament 1 mes i 4 dies per fotre el camp!!!

Jo també en tinc moltes ganes!!! Aquestes són les 3eres vacances, i diuen que a la tercera va la vençuda... això voldrà dir que, per fi, arreglarem els nostres móns?? jeje potser sí... però llavors potser tot perd la gràcia... o no...

3:03 PM  

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters