Tuesday, October 31, 2006

Marremeu torre - castanyes...

Avui és el dia de la Castanyada i és inevitable pensar en fa uns anys enrera, quan a l'escola prepavem activitats entorn aquesta festa de tardor. Anavem a collir castanyes, ens ensenyaven cançons i apreniem a fer panellets (que més que aprendre'n el que feiem era merdejar amb la patata, el moniato, el sucre i els pinyons). Recordo que decoravem la classe amb fulles de tardor i a la tarda, quan feiem la festa de la Castanyada tot prenia uns colors ocres i marrons i unes olors dolces, ben diferents a la resta de l'any.
Ara la castanyada ha de competir amb la festa americana per exel·lència, el Halloween, una festa que cada vegada pren més adeptes, sobretot en el món del comerç i als bars nocturns. I a mí no m'agrada, per a mí de nit bruixa només n'hi ha una i és la de Sant Joan. No m'agrada que tot s'envolti de teranyines tètriques, de morts amb vida ni de carbasses amb cara de circumstància.
No sé si avui celebraré la castanyada- perquè poc o molt ens anem fent grans- el que sí que tinc clar és que per poc que pugui menjaré algun panallet sense pensar que engreixen i tastaré alguna castanya (reconec que no m'agraden gaire). Això sí, deixaré per demà la castanyada final, quan es confirmi i puguem celebrar que tindrem un bon govern per als propers 4 anys.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters