Thursday, October 26, 2006

Ben - Trobades

Finalment, hem decidit trobar-nos!!! Després de mesos i mesos acabant els mails amb un: A veure quan ens veiem, està a punt d'arribar el dia.
I segur que serà divertit. Aquesta vegada hem canviat el plan. En comptes de conformar-nos amb un cafè de mitja tarda i una bona passejada per Sant Feliu (que també està molt bé), la trobada s'ha convertit en un dinar improvitzat a casa. Tot i que d'improvitzat no té res (porto una setmana pensant que carai els faré per dinar).
El cas és que ens trobarem i ens posarem al dia. I gairabé podria assegurar ara ja quins seran els punts de l'ordre del dia:
1.- Situació laboral (la conclusió serà: tenim massa feina, ens hem de relaxar)
2.- Situació econòmica (totes dues diran que tenen a punt l'emancipació, però encara falta l'empenta final. Jo els diré que tranquil·les, tot arriba, que una vegada vius sola tampoc són tot flors i violes i que a casa els pares s'està molt bé)
3.- Situació sentimental (la marta i jo evadirem el tema, perquè està com està, mentre que l'Elena també evadirà el tema, dient que està com està, encantada però amb el més calent a l'aigüera -tranquil·la reina, no despesperis-, et casaràs abans que jo segur).
4.- Situació de la resta de companys/es d'escola (Crítica objectiva, es clar,....)
5.- Records per la nostàlgia (moments d'aquells que comencen dient: us enrecordeu quan... què s'haurà fet de .... ).
6.- Precs i preguntes (família, amics comuns i no comuns, projectes immediats, resums de vacances....)
Noies, em sembla que amb un dinar no en fem prou. Us voleu quedar a passar el cap de setmana a casa?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jajajaaj!!!
Em sembla que no t'equivoques gaire... Bé, ja veurem! I si queden coses pendents, una bona excusa per tornar-nos areunir ben aviat!
Fins demà guapa!!
Ah! i ja te val eh amb el dinar! HAvia de ser una cosa senzilla!!!
Un petó
Marta

5:03 AM  

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters