Monday, May 22, 2006

Descontrol

Un garbuix d'idees al meu cap. Els pensaments es confonen, giren, m'envolten. No cessen. Segueixen, amunt i avall. Que, com, quan, on i sobretot perquè.
Perquè d'aquesta manera. Quan? ahir, avui, demà? Què està passant?

L'eufòria, els nervis, l'esperança, la il·lusió, l'ansietat. Tot es confón quan és negre, gris, opac. Què hi tens a la memòria? què et fa por? Què t'ha fet aturar?

Pensa, resa, mira, recorda l'instant del temps que has perdut a la consciència i explica'm perquè.

Tot el que avui és negre, demà pot ser blanc, només si tu vols.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

El meu cap pensa massa, massa, massa. Aconteixements passats s'em plantegen al present, i el meu cap torna a recordar, torna a pensar, torna a jugar-me-la. I els efectes co-laterals de tant pensar repercuteixen en qui menys haurien de fer-ho. Què injusta és de vegades la vida, sí, però per tots. Quan feia alguns dies que el cel era blau radiant de dia, amb un sol imponent, i les nits estel.lades, de cop i volta, sense avisar, d'una manera traïdora, impulsats per un vent que no sabem d'on collons bufa, apareixen uns núvols negres, d'aquells de tempesta, de llamps i trons. Les prediccions no saben dir quan durarà aquesta maleïda tempesta, i per més inri, ens ha enganxat sense un trist lloc on aixoplugar-nos. És el que tenen els fenòmens de la natura. Davant un fet així, nomès tenim 2 opcions:
1.- Mullar-nos i diluïr-nos amb l'aigua, deixar-nos arrossegar per la riada que ens portarà vés a saber on,
2.- Intentar, com sigui, trobar aixopluc, un portal, un paraigües...el que sigui, amb el risc de poder agafar algun constipat passatger.
Prefereixo constipar-me. Amb un parell de Couldines passa i després tot torna a ser normal.

11:07 AM  

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters