Wednesday, March 01, 2006

Cansament i bons proposits

Ja han passat uns dies de l'escapada i la veritat és que la sortida ha estat molt positiva, en tots els sentits. Malgrat no haver descansat, perquè -no ens enganyem- fas de tot menys descansar, ni haver triomfat, ni haver provocat al terreny contrari parlant de l'Estatut i del Barça, arribes de nou a la realitat amb les energies renovades i amb la motxilla plena de bons propòsits per als pròxims mesos.
D'entre aquests propòsits sempre se'n poden destacar alguns: buscar sempre el costat positiu de les coses en comptes de veure-ho sempre tot tant negre, dedicar-se més temps a un mateix i no tant a la feina, escriure un llibre, abrigar-se quan fa fred en comtpes de lluir, demostrar-te una vegada més que ets capaç d'espavilar-te soleta, començar definitivament el règim i estalviar per poder repetir una escapada tant o millor com la que acabem de viure.

Ha valgut la pena.

1 Comments:

Blogger Elisabet said...

I tant i tant, m'ha agradat això d'estalviar per tornar-nos a escapar...

Les vacances de l'estiu del 2006 seran sonades. No sé si serà turisme cultural, turisme gastronòmic o turisme de sol i festa. Dependrà del que ens demani el cos. Però ens marcarem unes vacanes com les d'abans!!

I recorda la conclusió a què vam arribar, aquella de l'atur i "los lunes al sol"... jejeje

3:23 AM  

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters