Thursday, June 11, 2009

i els experts parlaren un dia...

(.../...) El embarazo es un período de mucho estrés para muchas mujeres. Puede sentirse feliz, triste y asustada, todo al mismo tiempo. Esos sentimientos son normales. (.../...)
Absolutament normals i imprevistos. Tant aviat engegues tothom a la merda com els demanes perdó o dius gràcies mentre somiques i plores no saps ben bé perquè.

(.../...) Casi todas las mujeres embarazadas tienen problemas al dormir en algún momento en el embarazo. Algunos de los problemas incluye:
- Dificultad al dormirse
- Dormir sin descansar
- Despertarse con frecuencia
- Dificultad en volverse a dormir (.../...)

I mandra, molta mandra durant el dia.


(.../...)Combata la fatiga. Es muy importante dormir lo suficiente. Es común que las embarazadas duerman 10 u 11 horas. (.../...)
Quins collons... en què quedem? perquè jo no cluco els ulls en tota la nit


PD.- Ja van 20 setmanes. Han arribat a la meitat del procés. Per motius evidents ella ja comença a ser conscient dels canvis i ell encara sembla que s'ho ha de creure. No saben si la criatura serà nen o nena, tant els fa, només volen que vingui bé i no és un tòpic. No han escollit cap nom i quan més vegades els preguntin per això, menys es decidiran.
I tampoc han escollit cotxet, ni color de l'habitació, ni mobles infantils, ni robeta ni canasteta. Tot arribarà i llavors es queixaran que no tenen temps de res.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Oposiciones Masters